Sarjajärjestelmät 2021

Miesten F-sarjassa veteraanisarjat on yhdistetty mutta mitalit jaetaan jokaiselle sarjalle. Jokaisen mitalijoukkueen edustaja voi hakea Santasportin kisakansliasta mitalit koko joukkueelle.

MIEHET B

Miesten B-sarjassa pelaa 20 joukkuetta jotka on jaettu neljään 5 joukkueen lohkoon.  Lohkojen kolme parasta jaetaan kahteen välilohkoon ja alkusarjoen keskinäiset ottelut jäävät voimaan.  Lohkojen neloset ja vitoset jaetaan myös kahteen lohkoon, mutta alkusarjan keskinäiset tulokset eivät jää voimaan. Tämän sarjan jälkeen pelataan sijoitusottelut lohkojen väillä.

MIEHET D

Miesten D-sarjassa on 23 -joukkuetta. Joukkueet on jaettu neljään lohkoon. Lohkojen kolme parasta jaetaan kahteen välilohkoon ja alkusarjoen keskinäiset ottelut jäävät voimaan. Sarjojen jälkeen pelataan sjoitusottelut välisarjojen välillä. Lohkon F1 kuudes ei pelaa sijoitusottelua.

MIEHET E

Miesten E-sarjassa on 25 -joukkuetta jotka on jaettu neljään lohkoon. Alkulohkojen jälkeen pelataan ristikkäisottelut eri lohkojen välillä ja sen jälkeen pelataan sijoitusottelut. 


MIEHET F

8 ikämiesjoukkuetta jotka on jaettu kahteen lohkoon (4+4). Lohkojen kaksi parasta pelaavat sijoitusottelut sarjana, kuten myös pelataan sijat 5-8.  Mitalit jaetaan jokaiselle ikäryhmälle.

NAISET A

Naisten A pelataan kolminkertaisena sarjana jossa jokaisesta erästä saa pisteen. Perjantaina ja lauantaina pelataan 4 erää ja sunnuntaina kahdesta voittoerästä.

NAISET B

Naisten B-sarjassa pelaa 13 joukkuetta. Joukkueet ovat kahdessa alkulohkossa. Alkulohkojen kolme parasta pelaavat sarjan ja alkusarjan keskinäiset tulokset jäävät voimaan. Samalla tavalla pelataan muut sijoitukset.

NAISET C

Naisten C-sarjassa pelaa 30 joukkuetta jotka on jaettu neljään alkulohkoon. Alkulohkojen ykköset pelaavat sijoista 1-4 jne. Kaavio sijoitusotteluista löydät alta.

NAISET D

Naisten D-sarjassa pelaa 29 joukkuetta jotka on jaettu neljään alkulohkoon. Alkulohkojen ykköset pelaavat sijoista 1-4 jne. Kaavio sijoitusotteluista löydät alta.