säännöt

pelaaminen ja sijoitukset

Ottelut pelataan kahdesta voittoerästä pistekatolla 21, mikäli kolmas erä pelataan on pistekatto 7 pistettä (ei puolten vaihtoa, ei arvontaa). Ottelun voitosta joukkue saa 2 sarjapistettä.
Sijoitus sarjatulukossa määräytyy seuraavasti:

Sarjaohjelma vaihtelee yksinkertaisesta sarjasta jatkopeleillä pelattaviin sarjoihin, tämä riippuu sarjan osanottajamäärästä. Turnauksen järjestäjällä on oikeus yhdistää sarjoja, mikäli osanottajia ei ole tarpeeksi, mitalit kuitenkin jaetaan joka sarjalle erikseen. Tarkemmat sarjamääräykset julkaistaan aina otteluohjelmien yhteydessä.

vastalause ja jury

Turnauksessa mahdollisesti tapahtuvat epäselvyydet ratkaisee turnauksen jury. Juryyn kuuluu Marko Rantavuoti, Tomi Juotasniemi ja Kimmo Ulvas. Vastalause on tehtävä tuomarille ja kisakansliaan välittömästi ottelun jälkeen jota asia koskee. Vastalausemaksu on 80€ ja se palautetaan, mikäli protesti hyväksytään.

edustusoikeus turnauksessa

Pelaaja voi turnauksessa edustaa useaa eri sarjassa pelaavaa joukkuetta. Vajaalla saa pelata: Miesten C-, D-, ja E-sarjojen sekä naisten C- ja D-sarjojen joukkueissa kentällä saa olla yksi edellisellä sarjakaudella Liiga – 2-sarjassa pelannut pelaaja (ei kosketa C-ikäisiä tai nuorempia). Joukkueet ovat itse vastuussa sarjapelaajien käytössä,muista reilu peli! Joukkueet voivat keskinäisessä pelissään sopia ylimääräisten sarjapelaajien käytöstä ja se on merkittävä ennen peliä pöytäkirjaan.
Miesten sarjoissa saa pelata naiset mutta naisten sarjoissa ei saa pelata miehet, koskee myös poikia.
Joukkueet voivat yhteisellä päätöksellä tehdä muutoksia sääntöihin, mutta pelin jälkeen joukkueilla ei ole valitusmahdollisuutta.

luovutukset

Jos joukkue ei saavu paikalle, tuomitaan peli 2-0 häviöksi ja joukkueen pelit loppuvat turnauksen osalta siihen. Jos kumpikaan joukkue ei saavu paikalle, tulos on 0-0 ja pelit loppuvat kummankin osalta.