vaskooliposti 2

15.6.2021

turnauksen ajankohta

Turnaus pelataan jälleen omalla paikallaan eli 2.7. – 4.7.2021. Kuten kaikki olemme jo huomanneet eli Korona voi sotkea jälleen kaiken. Varapäivät on 30.7. – 1.8. Toivottavasti pystytään pelaamaan alkuperäisen suunnitelman mukaan. 
Tällä hetkellä näyttää todella hyvältä koronan suhteen.

Otteluohjelmat

Otteluohjelmat on julkaistu ja ne löytyy näiltä sivuilta. Käykää katsomassa omanne ja jos tuntuu että niihin pitää tehdä muutoksia, olkaa yhteydessä viimeistään 23.6. sivujen alareunan puhekuplalla. Tämän jälkeen muutoksia ei enään tehdä. Jonkun verran on pe illaksi kenttiä vielä vapaana jos haluaa lauantai aamun pelejä siirtää.

Sarjajärjestelmät

Sarjajärjestelmästä löydät tiedot siitä miten turnauksessa pelataan. Joissakin sarjoissa on loppusarjat ja joissakin sijoitusottelut. Tähän vaikuttaa joukkueiden määrä, jotta kaikille saadaan sopiva määrä pelejä. Myös alkusarjojen tulokset saattavat siirtyä jatkosarjoihin.

Kentät

Turnauksen kenttäkartta löytyy myös sivuilta. Käy ihmeessä katsomassa oma kenttäsi, niin osaat siirtyä omalle kentällesi. Olkaa tarkkoina kenttien suhteen, sillä joissakin sarjoissa salit muuttuvat turnauksen aikana.

turnausmaksu

Lasku on tullut sähköpostiin ja jos sitä ei ole vielä kuulunut niin katsokaa roskapostista ja sen jälkeen olkaa yheydessä jälleen puhekuplalla.

Verkkokauppa

Kultavaskoolin oma Vaskoolikauppa on avattu. Tällä hetkellä löydät sieltä virallisen kisapaidan sekä retropaidan. Käy tekemässä paitatilaus viimeistään 27.6. niin saa san turnaukseen. 

koronaohjeet

Koronaohjeita päivitetään vielä ennen turnausta mutta me kaikki olemme jo tämän kanssa oppineet elämään.

pelaajapankki

Pelaajapankki on jälleen auki. Jos tarvitset pelaajaa tai olet vailla joukkueita niin pelaajapankki voi auttaa.

Kahvio

Kisakahvilat toimivat Keltakankaalla, Ounasrinteellä ja Santasportilla. 

Yhteystiedot

Jos tulee kysyttävää niin ole ihmeessä yhteydessä.

Pysytään terveinä!!