Koronaohjeistus

Me kaikki olemme jo tottuneet elämään koronan varjossa mutta tässä ohjeistus turnauksen kannalta. Ensimmäisessä osioissa on yleisiä ohjeita ja toisessa otteluihin liittyvät ohjeet.

YLEISET OHJEET
  • Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.
  • Mikäli sinulla on ollut oireita, niin käythän testissä ennen Rovaniemelle ja Kultavaskooliin saapumistasi omalla paikkakunnallasi. Omalta paikkakunnalta ei saa poistua ennen kuin testi on negatiivinen.
  • Mikäli sinulle tulee turnauksen aikana oireita, ole yhteydessä paikalliseen terveysviranomaiseen Palkamontien terveysasemaan +358 163224610 avoinna pe 08:00 – 15:00 ja la-su yhteys Keskus-sairaalan päivystykseen +358 16322 4800.
  • Tultaessa sisätilaan tai rajattuun ulkotilaan käytetään käsihuuhdetta. 
  • Kädet pestään vedellä ja saippualla aina ennen ruokailua sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset tai jokaisen pelin jälkeen. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytetään käsihuuhdetta. Oma käsidesipullo ei ole pahitteeksi!
  • Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttönenäliina, joka heitetään heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella. Kädet pestään tämän jälkeen. 
  • Kahvioilla ja olut-teltoilla ollaan otettu huomioon turvavälit
  • Kahvioissa ja olut-teltalla suositellaan lähimaksun tai korttimaksun käyttämistä.
  • Kahvio-ostokset saat syödä vapaasti. Anniskeluissa ostokset pitää juoda pöydän ääressä.
  • Naiset huom. Älkää halatko Kurvisen Kakea wink
OTTELUT

Peliasun vaihtaminen

Vaihda peliasu jo majoituspaikassa jotta sinun ei tarvitse käyttää yhteisiä pukutiloja.

Lämmittely

Lämmittele joukkueesi kanssa yhdessä kentän päädyssä ja odota että edellinen joukkue poistuu kentältä. Siirry tämän jälkeen kentälle. Pallottele vain oman joukkueesi palloilla. Pelipalloja ei saa käyttää lämmittelyyn.

Arvonta

Arvonnassa ei kätellä tuomaria.

Ottelu

Pelipallo puhdistetaan ennen ottelua sekä jokaisella aikalisällä ja erätauolla. Jokaisen kannattaa käyttää henkilökohtaista juomapulloa joka on selvästi merkitty.

Ottelun jälkeen

Pelin päätyttyä ei suoriteta kättelyitä eikä pöytäkirjoja allekirjoiteta. Jos huomaat että tulos on netissä väärin niin ota yhteys kisakansliaan. Alareunan puhekupla on siihen hyvä työkalu. Käy suihkussa majapaikassa.